Detinguts a Novelda i Xirivella dos homes per intentar agredir dues dones amb un ganivet

En el cas de Novelda, el presumpte agressor, de 34 anys, té antecedents per fets similars

El presumpte agressor en el moment de la detenció
El presumpte agressor en el moment de la detenció / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut un home que va assaltar una dona a Asp (Vinalopó Mitjà) amb la intenció d'agredir-la sexualment. Es tracta d'un home de 34 anys a qui se li imputen els delictes d'agressió sexual en grau de temptativa, lesions i robatori amb força. El presumpte autor té registrats antecedents per fets similars.

A Xirivella, agents de la Policia Nacional també han detingut un home per entrar al domicili de la parella pel balcó, després d'escalar pel canaló de l'edifici, i amenaçar-la de mort amb un ganivet.

Detenció d'un home de 34 anys a Novelda

En el cas de l'intent d'agressió a Asp, els fets es van produir en el matí del dijous 28 de juliol. Quan la dona eixia de treballar, l'home la va abordar i la va espentar a l'interior d'un domicili mentre empunyava un ganivet de grans dimensions i l'amenaçava. Després d'un forcejament en què l'home li va fer un tall en un braç, li va robar la cartera i va fugir del lloc.

La telefonada d'un familiar de la víctima va alertar els cossos de seguretat, i la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Novelda (Vinalopó Mitjà) es va personar immediatament en el lloc dels fets, on va recollir les proves necessàries per a localitzar el presumpte autor.

Aquest divendres els agents de la Guàrdia Civil han detingut al presumpte autor en els voltants del seu domicili, a Novelda. L'han detingut per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa, un altre de lesions i un altre de robatori amb força.

Està previst que l'home que passe a disposició de jutjat d'instrucció número de 2 de Novelda quan acabe la instrucció de diligències.

Detenció d'un home de 27 anys a Xirivella

En el cas de Xirivella, els fets van ocórrer aquest dilluns 25 de juliol, al voltant de les 11:30 hores, quan avisaren als agents perquè acudiren a un pis on un home presumptament amenaçava la parella amb una arma blanca.

Una vegada en el lloc dels fets, una dona va obrir la porta als policies i els va indicar l'habitació on estava el sospitós. Els agents van localitzar el ganivet embolcallat en una tovallola i ocult entre els llençols d'un llit. El sospitós havia accedit al domicili després d'escalar pel canaló de la façana de l'edifici i havia entrat en el pis pel balcó.

L'arrestat, de 27 anys, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial, acusat d'un delicte de maltractaments.

També et pot interessar

stats