Detingut un home per agredir sexualment una clienta d'un saló de jocs en Oriola-Costa

La víctima va intentar fugir i va recriminar l’home que parara, fins que va poder separar-se d'ell i avisar a la treballadora del local

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

La Policia Local d'Oriola (Baix Segura) ha detingut en la zona de la Costa un home per, presumptament, haver agredit sexualment la clienta d'un saló de jocs, segons ha informat un comunicat de l'ajuntament. Els fets van ocórrer diumenge passat quan els agents vigilaven la zona de la urbanització de Campoamor i van rebre l'avís d'un presumpte cas de violència sexual en un saló de jocs. Ja en el local, l'encarregada els va dir que una clienta havia patit una suposada agressió sexual per part d'un home que estava amb ella.

La víctima, per la seua banda, va contar que s'estava prenent unes copes amb un jove, qui va començar a agafar-la de la cintura estrenyent-la fortament contra ell i va tocar amb la seua mà les seues zones íntimes. Ella va intentar fugir i li va recriminar que parara, fins que va poder separar-se d'ell i avisar a la treballadora.

L'home se'n va anar de l'establiment, encara que més tard va ser arrestat per un presumpte delicte contra la llibertat sexual i posat a la disposició de la Guàrdia Civil.

En la nota de premsa es recorda que el telèfon 016 atén les víctimes de violència de gènere, les seues famílies i el seu entorn les 24 hores del dia, cada dia de l'any, en 53 idiomes diferents. El número no queda registrat en la factura telefònica, però cal esborrar la trucada del dispositiu.

De la mateixa manera es pot contactar a través del correu electrònic 016-online@igualdad.gob.es i per WhatsApp en el número 600 000 016. Els menors poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR 900 20 20 10. Si és una situació d'emergència, es pot telefonar al 112.

També et pot interessar

stats