Detingut un home per agredir la seua parella al barri del Marítim de València

La víctima denuncia haver patit tres agressions en els últims huit mesos.

Detingut un home per agredir la seua parella al barri del Marítim de València
Detingut un home per agredir la seua parella al barri del Marítim de València

Agents de la Policia Local de València han detingut un home aquest divendres al barri del Marítim per un presumpte delicte de violència de gènere, després que la seua parella l'haja denunciat per agressió i amenaces.

Segons consta en la denúncia, la víctima ha patit tres agressions en els últims huit mesos per negar-se a mantindre relacions sexuals, però fins ara no s'havia atrevit a denunciar els fets.

El germà de la víctima figura com a testimoni de l'agressió, en la qual el detingut hauria colpejat la dona en la cara i l'hauria agafada pel coll.

Després d'unes primeres setmanes sense a penes denúncies, els casos de violència masclista han començat a repuntar. De fet, segons el Ministeri d'Igualtat, durant la primera quinzena d'abril, les consultes al telèfon 016 d'atenció a les víctimes de violència masclista, així com als diferents serveis posats en marxa després de l'emergència del coronavirus i el decret d'estat d'alarma, han experimentat un fort increment.

Les expertes asseguren que la convivència de les dones amb els maltractadors es complica a mesura que passa el temps i preveuen una allau de denúncies quan acabe l'estat d'alarma, per això el Congrés ha convalidat aquest dimecres el decret llei del govern espanyol per a reforçar la protecció de les víctimes de violència de gènere durant el confinament, que es tramitarà com a projecte de llei.

També et pot interessar

stats