Detingut un home acusat d'una agressió sexual a una menor en un restaurant a Elx

La víctima, menor d'edat, va relatar que primer li va tocar el cul i després a la cua per a recollir un gelat, es va llançar damunt d'ella, encara que un amic es va interposar entre tots dos

Policia Local d'Elx en imatge d'arxiu
Policia Local d'Elx en una imatge d'arxiu / Europa Press

Agents de la Policia Local d'Elx han detingut un home de 34 anys per una presumpta agressió sexual a una menor en un establiment de restauració. L'home suposadament li va tocar el cul sense el seu consentiment i es va abalançar sobre ella.

Els fets van ocórrer el passat 30 de juny, quan una dotació policial va ser requerida en el local perquè hi havia un home "en actitud agressiva i possiblement embriac", segons ha indicat l'Ajuntament il·licità en un comunicat.

La víctima, menor d'edat, va relatar que, quan estava en la fila esperant a recollir el menjar, l'implicat suposadament li havia fet l'ullet, es va acostar a ella i mirant-li fixament els pits, li va arribar a tocar-li el cul sense el seu consentiment.

A més, poc més tard, en tornar a la cua per a recollir un gelat, el mateix home es va llançar sobre ella, encara que un amic que l'acompanyava es va interposar entre tots dos, segons va indicar la víctima.

Mentre els agents escoltaven el seu testimoni, una altra menor que es trobava en una taula pròxima va informar de manera espontània que el mateix home també s'havia llançat sobre ella, però que va poder esquivar-ho.

Per aquests fets, l'home va ser detingut i traslladat a dependències policials. Els agents van contactar telefònicament amb els progenitors de les menors per a informar-los del que havia passat i del procediment que calia seguir.

També et pot interessar

stats