Detingut un home acusat de 83 robatoris a Sagunt, 26 en els tres mateixos habitatges

Entre els elements robats hi ha joies, càmeres de fotos, televisions, begudes alcohòliques, menjar i peces de roba. El total puja a un total de 25.000 euros entre les coses robades i els danys ocasionats.

El lladre captat 'in fraganti' pels agents
El lladre captat 'in fraganti' pels agents / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut al presumpte autor de 83 robatoris comesos en habitatges de la localitat valenciana de Sagunt, 26 d'ells en les mateixes cases, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. El total del sostret i els danys ocasionats ascendeixen a 25.000 euros.

L'operació Gorrer va començar a mitjan novembre després de nombrosos robatoris patits per veïns d'algunes urbanitzacions de la comarca del Camp de Morvedre.

Aquests robatoris es cometien, majoritàriament, en segones residències. Una vegada s'assegurava que no hi havia cap persona, arrancava les reixes d'una finestra amb una biga de fusta, la forçava i accedia a l'interior.

Utilitzava la llum de les neveres amb la finalitat de no fer ús de la llanterna i no cridar així l'atenció de tercers. Deixava oberts els frigorífics, la qual cosa provocava el deteriorament dels aliments.

Els agents de la Guàrdia Civil es van centrar en el control de tres dels immobles que havien patit 26 dels 83 robatoris mitjançant la vigilància dels mateixos des de l'interior dels habitatges.

El dissabte 17 de juny a les 23:15 hores, en un dels operatius de vigilància, els agents van sentir l'autor forçar una de les finestres i accedir al menjador. Els agents el van sorprendre, el van reduir i el van detindre.

Entre els elements robats hi havia joies, càmeres de fotos, televisions, begudes alcohòliques, menjar i peces de roba.

El detingut és un home de cinquanta anys a qui se li atribueixen 83 delictes de robatori en interior d'habitatge i dos delictes d'atemptat contra agents de l'autoritat.

També et pot interessar

stats