Detingut un home per abusar de la filla de 14 anys a València

L’any passat es va produir un altre possible episodi d’abús sexual i d’intent d’enregistrament ocult per part del maltractador.

Cotxe patrulla de la Policia Local, en una imatge d’arxiu
Cotxe patrulla de la Policia Local, en una imatge d’arxiu

La Policia Local de València ha detingut un home de 38 anys per abusar presumptament de la seua filla de 14 anys. La menor va acostar-se a la finestra per a demanar auxili i va acabar penjada de l’estenedor d’un quart pis mentre cridava que son pare volia violar-la.

Els fets es van produir en un pis del Districte Marítim de València. El 092 va rebre un avís pels crits de la víctima, segons ha informat el cos de seguretat. Alguns veïns van intentar trencar la porta per a auxiliar la menor, poc abans que els policies hi accediren i rescataren tant l’afectada com els dos germans xicotets. A la menor la va atendre una ambulància del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i la va traslladar a l’Hospital Clínic acompanyada d’una policia.

Mentre la mare, que es trobava a Altea, tornava al domicili, els menors es van quedar a càrrec de la persona autoritzada per ella. Després dels treballs de recerca, s’ha comprovat que no era la primera vegada que succeïa. L’any passat es va produir un altre possible episodi d’abús sexual i de temptativa d’enregistrament ocult mentre la menor es dutxava amb la germana. En el seu moment no ho van denunciar per por i van arribar a dormir amb unes tisores sota el coixí, ha informat la Policia Local.

També et pot interessar