Detingut un home de 47 anys a Silla per conduir de manera temerària durant quaranta quilòmetres

Va viatjar des de Benimuslem a Silla amb indicis de presència de drogues a l'organisme

Un vehicle de la Guàrdia Civil
Un vehicle de la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

Forces de l'Agrupació de Trànsit i de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil de València van detindre el 29 de juny un home de 47 anys per haver conduït suposadament de manera temerària durant 40 quilòmetres, des de Benimuslem, a la Ribera Alta, fins a Silla (Horta Sud), i amb indicis de presència de drogues a l'organisme.

La intervenció es va produir quan una patrulla del Subsector de Trànsit de València va donar l'alt al conductor per a identificar-lo per una infracció del reglament de circulació, però va fugir mentre el seguia una patrulla a distància, segons detalla en un comunicat la Guàrdia Civil.

L'home suposadament va circular a "gran velocitat" per les vies i travessies que va trobar en el seu camí, sense respectar cap senyalització, inclosos semàfors en fase roja i realitzant avançaments antireglamentaris que posaven en perill la resta d'usuaris de la via. Al conductor el van poder detindre a Silla. En aquell moment els agents van identificar el conductor, a qui van sotmetre a les proves de detecció d'alcohol i drogues, amb un resultat indiciari de presència de substàncies estupefaents a l'organisme.

L'home està investigat per la comissió de dos delictes contra la seguretat viària, un per conducció temerària i un altre per fer-ho sota influència de les drogues.

També et pot interessar

stats