Detingut un home de 37 anys a València per agredir sexualment una dona per segona volta

Els fets es van produir a les 23:30 h del passat dilluns i va ser una jove, qui va telefonar al 092

Un agent, en arxiu
Un agent, en arxiu / À Punt NTC

La Policia Local de València ha detingut un home de 37 anys per, presumptament, agredir sexualment una dona. Els fets es van produir a les 23:30 h del passat dilluns quan una jove, que estava passejant els gossos, va telefonar al 092 alertant que a la plaça Viriato una dona cridava i demanava ajuda mentre un home l'agarrava per l'esquena. Ràpidament, dues patrulles de la Policia Local es van personar en el lloc dels fets, segons han explicat en un comunicat.

Una de les patrulles va localitzar la víctima i la testimoni; l'altra va detenir el presumpte agressor en un carrer pròxim al lloc dels fets. La víctima va explicar als agents que el presumpte agressor l'havia introduïda a la força en un portal que es trobava obert mentre l'agarrava pel coll. Va reconéixer que el mateix home l'havia abordada i ficada dins del mateix pati a la força feia unes setmanes, i la va agredir sexualment. Va confessar també que no l'havia denunciat perquè ell l'amenaçava d'agredir-la juntament amb més individus, i per això es va posar a cridar i va intentar fugir. Va ser en aquest moment quan la testimoni va presenciar els fets i va telefonar al 092.

Després de l'episodi, agents de la unitat GAMA van traslladar la dona a l'Hospital Clínic per a donar-li assistència sanitària i posteriorment la van portar a les dependències de l'Odam perquè presentara una denúncia. El detingut va passar a disposició judicial en la Inspecció Central de Guàrdia.

També et pot interessar

stats