Detingut un franctirador que disparava al terrat de pisos i escoles a La Rioja

Modificava carabines d'aire comprimit per a augmentar la potència i havia generat una gran alarma social a Villamediana de Iregua

Moment de la detenció a Villamediana de Iregua / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació Nigromante, ha detingut a un home de 41 anys com a presumpte autor de delictes de tinença il·lícita d'armes, danys i falsedat documental.

Aquesta persona havia creat una gran alarma social en la localitat de Villamediana de Iregua, a La Rioja, per disparar amb armes d'aire comprimit sobre habitatges i centres escolars, amb el consegüent risc per a les persones.

Fins a sis denúncies presentades per diferents persones residents d'aquesta localitat davant la Guàrdia Civil van motivar l'inici de l'operació per a descobrir el presumpte autor de nombrosos trets fets sobre fumerals o antenes d'edificis d'habitatges, un col·legi i una guarderia.

Aquests fets van motivar el desplegament d'un dispositiu de vigilància i control en la zona afectada que va permetre centrar les sospites sobre un home veí de la localitat.

Durant mesos aquest individu havia sigut identificat en diverses ocasions. Els agents li havien intervingut, en diferents controls de vehicles, tres armes llargues del calibre 5,5 mm, dos visors, una caixa de munició, un ganivet de grans dimensions i diversos accessoris.

També et pot interessar

stats