Detingut un expolicia local de Benidorm per explotar sexualment dones joves

Obligava a xiques que havia captat per internet a exercir la prostitució sota amenaces en un habitatge. Una d'elles, de 19 anys, era especialment vulnerable per una discapacitat mental

Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant
Comissaria de la Policia Nacional d'Alacant / CNP

Un exagent de la Policia Local de Benidorm ha sigut detingut a Alacant per obligar a dones joves que havia captat per internet a exercir la prostitució sota amenaces en un habitatge usat com a prostíbul.

La investigació es va iniciar quan la mare d'una de les víctimes, de 19 anys, amb una discapacitat mental i sota la seua tutela, alertara de la situació a la Policia Nacional.

La manera de captació de les víctimes era a través de pàgines eròtiques en internet, en les quals oferia la possibilitat d'obtindre beneficis importants exercint la prostitució.

No obstant això, les víctimes eren obligades a estar disponibles les 24 hores del dia i no se'ls permetia eixir al carrer, d'acord amb els testimonis d'algunes de les afectades.

En el moment de ser arrestat, el sospitós, que regentava el prostíbul, es va identificar com a membre de la Policia Local de Benidorm, ensenyant una placa als agents. La detenció es va produir en el domicili, on aleshores es trobaven dues de les víctimes.

Les indagacions han determinat que l'arrestat ja no pertanyia a aquest cos policial des de feia diversos anys, per la qual cosa, a més dels delictes de tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual i prostitució, se li imputa el d'usurpació de funcions públiques.

L'explotació arribava al punt d'obligar les joves "a mantindre relacions sexuals fins i tot quan tenien alguna lesió a conseqüència d'una relació sexual anterior", han indicat les fonts policials.

El detingut, de cinquanta anys, ha sigut posat a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Alacant.

També et pot interessar

stats