Detingut un camioner a Oriola per atropellar mortalment un home a l'A-30 i després fugir

Està acusat d'un delicte d'homicidi per imprudència i investigat pels delictes d'omissió del deure de socors i abandó del lloc de l'accident

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil / Europa Pres

Un camioner de 43 anys ha sigut detingut a Oriola (Baix Segura) per agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil d'Albacete acusat d'atropellar mortalment un conductor de 54 anys que reparava la roda del cotxe, a l'A-30, al pas pel terme municipal d'Albacete, i després fugir.

La Comandància de la Guàrdia Civil d'Albacete ha informat en una nota de premsa que el detingut, resident a la província d'Alacant, està acusat d'un delicte d'homicidi per imprudència i, a més, està investigat per un altre delicte d'omissió del deure de socors i abandó del lloc de l'accident.

La Guàrdia Civil de Trànsit d'Albacete va intervindre en un accident de circulació ocorregut a l'autovia A-30, dins del terme municipal d'Albacete, aquesta setmana entre les 2 i les 3 de la matinada. Es tractava d'un atropellament mortal del conductor d'un turisme que estava fora del cotxe per una avaria mecànica. El vehicle causant, conduït suposadament pel detingut, no es va detindre i va deixar el lloc de l'accident.

Les investigacions per a localitzar al suposat autor de l'atropellament les han fetes membres del Grup d'Investigació i Anàlisi (GIAT) i de l'Equip d'Atestats del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb el Subsector de Trànsit d'Alacant i del Grup GIAT del Sector de Trànsit de Castella-la Manxa.

En unes hores van localitzar el vehicle implicat en l'atropellament, a més d'identificar i detindre el conductor. Després, membres de l'Equip d'Atestats i del Grup GIAT del Subsector de Trànsit d'Albacete instruïren les diligències pertinents que posaran a la disposició del jutjat de guàrdia d'Albacete.

També et pot interessar

stats