Detingut a Torrevella un fugitiu britànic que va matar la dona i vivia des de feia anys a Espanya entre ancianes

L'home, que va fugir el 2015 del Regne Unit, vivia al nostre país amb una identitat oculta i el suport econòmic d'ancianes britàniques amb problemes cognitius o d'addiccions

Imatges de la detenció del fugitiu britànic facilitades per la Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Torrevella (Baix Segura) un britànic reclamat pel seu país per l'assassinat de la parella el 1990, el qual va fugir del Regne Unit el 2015, després de quedar en llibertat condicional. Tenia en vigor una orde de la Interpol de crida i cerca per homicidi dolós. El seguiment a una nova parella, que viu en una residència en una urbanització del poble del Baix Segura, va permetre la detenció de pròfug a les acaballes de novembre. 

La investigació policial ha permés saber que fugitiu vivia des del 2017 amb una identitat falsa a Espanya i que durant tot aquest temps hauria residit en diferents cases de dones d'avançada edat amb problemes d'addiccions o algun tipus de deterioració cognitiva que li proporcionaven suport econòmic.

La investigació es va iniciar al maig, quan les autoritats del Regne Unit van advertir de la possible presència als voltants de Torrevella. La informació alertava de la potencial perillositat i advertia que hauria estat residint amb dues ancianes britàniques que havien mort recentment, una d'elles de manera sobtada.

Els agents localitzaren primer dos vehicles associats al detingut a Torrevella, en estat d'aparent abandó. A mesura que avançaren les investigacions descobriren una presumpta nova nóvia del detingut i finalment el localitzaren i arrestaren en una de les visites a la residència de la tercera edat de la dona. 

També et pot interessar

stats