Detingut a Torrevella per simular que havia sigut segrestat

El presumpte autor del delicte va simular el segrest per a justificar-se davant la seua esposa.

Detingut a Torrevella per simular que havia sigut segrestat
Detingut a Torrevella per simular que havia sigut segrestat

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de Torrevella per ser l'autor d'un delicte de simulació de delicte en denunciar que havia sigut segrestat amb la intenció de justificar-se davant la seua esposa.

La matinada del passat dimecres 20 de maig, es va presentar en dependències de la Guàrdia Civil un home que va manifestar que dos homes l'havien abordat mentre es trobava a l'interior del seu vehicle. Segons el seu relat, el van amenaçar amb un ganivet i el van obligar a conduir fins a un paratge aïllat.

El denunciant va assegurar que els dos individus li van sostraure 800 euros, el van retindre i el van amenaçar amb un ganivet perquè els donara més diners. Finalment, li van sostraure el vehicle i li van trencar el telèfon mòbil per a evitar que demanara ajuda.

Davant la gravetat dels fets, l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Torrevella va citar la suposada víctima el mateix dia per a prendre-li una declaració més exhaustiva i per a reconstruir els fets in situ.

Després de nombroses incoherències i contradiccions, finalment l'home va confessar als agents que s'havia inventat tota la història per a justificar-li a la seua dona haver tornat a casa de matinada i que, per a donar-li veracitat, havia decidit formalitzar la denúncia dels fets.

Per tot això, la víctima dels suposats delictes de detenció il·legal, de robatori amb violència i intimidació i de sostracció de vehicle va ser detinguda per simulació de delicte. L'arrestat ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial i ha quedat en llibertat provisional a l'espera de juí.

També et pot interessar

stats