Detingut a Sant Joan d'Alacant per assetjar sexualment una xiqueta de 10 anys per internet

L'arrestat, de 65 anys, va mantindre contacte amb la menor a través d'una xarxa social i es van enviar fotos de contingut sexual

Registre de la Policia Nacional en el domicili de l'acusat
Registre de la Policia Nacional en el domicili de l'acusat / CNP

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sant Joan d'Alacant un home de 65 anys pels delictes d'abús sexual a una xiqueta de 10 anys de Badajoz a través del mètode de la ciberseducció de menors (child grooming).

L'arrestat, de 65 anys, va mantindre amb la menor converses a través d'una coneguda xarxa social i li va enviar fotos de contingut sexual. A més, va aconseguir també que la xiqueta li'n remetera de seues.

Sense antecedents previs, l'arrestat ha passat a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia, que ha decretat l'ingrés a la presó. Així mateix, continuen les gestions per part de la unitat investigadora amb la finalitat de comprovar si hi ha més víctimes.

La investigació es va iniciar el mes de maig arran d'una denúncia que va rebre la comissaria de Policia Nacional de Badajoz, on la mare d'una xiqueta denunciava que havia descobert que la filla havia mantingut converses d'elevat to sexual amb un home adult a través d'una aplicació d'intercanvi de missatgeria.

A més, la mare de la menor va esbrinar que aquest home li va enviar fotos i vídeos del seu penis i va aconseguir, després de sol·licitar-li-ho en reiterades ocasions, que la menor li enviara també fotos i vídeos dels seus genitals.

Així doncs, es va iniciar una investigació que va determinar que es tractava d'un home resident a Sant Joan d'Alacant. Per això, es va establir un dispositiu de vigilància entorn del domicili de l'investigat, que va culminar amb la seua detenció. També s'ha realitzat un registre en el seu domicili, on s'ha intervingut material informàtic amb contingut sexual de menors d'edat.

També et pot interessar

stats