Detingut el responsable d'una empresa per presumptament matar un treballador d'una pallissa

Els fets van ocórrer el passat mes d'agost i el detingut, que té antecedents policials, ha ingressat en presó provisional

Foto d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Foto d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 58 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi, ja que el passat mes d'agost presumptament va propinar una pallissa a un treballador de la seua empresa i el va deixar malferit en un hospital, on la víctima va morir pocs minuts després.

La detenció culmina una investigació que s'ha prolongat durant sis mesos per a identificar el presumpte autor dels fets i aclarir què va ocórrer el 27 d'agost de 2021.

Aquell dia, un home que no es va identificar deixà al voltant de les 19:00 hores de la vesprada en urgències d'un hospital un home ferit de gravetat, que va morir pocs minuts més tard.

Després de fer-li l'autòpsia, es va determinar que s'hauria exercit violència sobre ell i que la possible causa de la mort era una parada cardíaca, que s'hauria produït després d'haver rebut multitud de colps.

Després de tindre coneixement dels fets, el grup d'homicidis de la Policia Nacional va obrir una investigació per a determinar les circumstàncies i causes de la mort, així com esbrinar la identitat de la víctima i la del responsable de la mort.

Revisant les càmeres de seguretat de l'hospital, l’equip investigador va identificar el model i color del vehicle d'on va baixar l'home amb el ferit, cosa que va fer possible identificar l'home que hauria traslladat la víctima a urgències.

Durant les investigacions, la policia va esbrinar que el conductor identificat tenia una empresa on treballava la víctima i que havia deixat l'empleat a l'hospital després de suposadament patir un accident laboral a les instal·lacions.

No obstant això, la policia va concloure que la defunció del treballador no va ser producte d'un accident laboral, sinó que es va deure a la pallissa que presumptament li va pegar el cap.

La policia va comprovar que la víctima residia des de feia anys a les instal·lacions on treballava, on van localitzar els seus objectes personals, alguns de gran valor econòmic. Després de fer un registre, van trobar una eina que podria haver sigut la utilitzada en l'agressió.

Finalment, el cap de l'empresa, que té antecedents policials, ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi i ha ingressat en presó provisional després de passar a disposició judicial.

També et pot interessar

stats