Detingut pel presumpte homicidi de la germana, que feia deu anys que havia desaparegut

La Guàrdia Civil ha localitzat les restes en un amagatall sota una caseta a la finca de Barcelona on residien els germans

El servei fúnebre trasllada les restes mortals de la víctima després de l'alçament del cadàver, el passat 3 de març / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut en una finca d'Olesa de Montserrat (Barcelona) un home de 61 anys com a presumpte autor de l'homicidi de la seua germana, de 53 anys, que estava en parador desconegut des de feia una dècada.

Agents de les unitats expertes en rescat de muntanya i en operacions subaquàtiques (GREIM i GEAS) van localitzar les restes mortals en un clot inundat que hi havia amagat en el subsol d'una caseta de la parcel·la on l'home i la víctima compartien habitatge.

Tot i residir junts, l'home no havia denunciat mai la desaparició de la germana. Fou un altre familiar qui, anys després, va advertir a les autoritats de la falta de notícies sobre la víctima, una circumstància que va activar la investigació posterior.

Després de valorar infructuosament possibilitats com un canvi de residència o fins i tot d'identitat, la investigació es va centrar en el germà de la desapareguda, situant-lo com a principal sospitós. L'escorcoll de la finca on residien, amb suport de dues unitats canines, va permetre delimitar una zona d'enderrocs en una caseta annexa a l'habitatge on finalment, el passat tres de març, s'hi localitzaren les restes mortals de la dona, segons han confirmat les anàlisis d'ADN.

L'home ha ingressat a la presó per ordre judicial, sota l'acusació d'un presumpte delicte d'homicidi amb agreujant de parentiu.

També et pot interessar

stats