El detingut pel doble crim masclista d’Esplugues de Llobregat passa a disposició judicial

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya confirma que no hi havia antecedents de violència entre la parella.

Agents policials vigilen l'accés a l'edifici d'Esplugues de Llobregat on va ocórrer el crim el passat 6 de gener
Agents policials vigilen l'accés a l'edifici d'Esplugues de Llobregat on va ocórrer el crim el passat 6 de gener / Efe

El presumpte assassí de la dona i la seua filla a Esplugues de Llobregat dilluns en el que és el primer crim de violència masclista enguany, passa a disposició judicial aquest dimecres. El suposat autor del crim està detingut en una comissaria, després d’abandonar el centre hospitalari on va ingressar després d’autolesionar-se.

La policia catalana i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) han informat que no hi ha antecedents judicials de violència entre la parella. No obstant això, segons fonts policials citades pel diari El País, la jove estava en tràmits de divorci des del mes de desembre passat.

El jove detingut, de 27 anys, va cometre el doble homicidi el dia de Reis al domicili familiar. Les dues víctimes són les primeres que s'incorporen a la negra llista de les morts provocades per la violència masclista. L’any passat van morir a conseqüència d'aquesta classe de crims un total de 55 dones i tres menors d'edat.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat va aprovar aquest dimarts personar-se com a acusació popular en el procediment judicial d'aquest cas.

També et pot interessar

stats