Detingut a Oriola un presumpte membre d'una violenta banda d'atracadors

L'arrestat actuava "amb violència" a esta localitat i a poblacions limítrofes

Vista panoràmica de la zona del cap Roig a Oriola costa
Vista panoràmica de la zona del cap Roig a Oriola costa / Shutterstock

La Policia Local d'Oriola (Baix Segura) ha detingut a la zona de costa del municipi al presumpte integrant d'una banda organitzada d'atracadors que actuava "amb violència" a esta localitat i a poblacions limítrofes, segons han informat este dimarts fonts de l'ajuntament en un comunicat.

La detenció es va produir dilluns després que agents del servei nocturn de la Policia Local reberen una trucada en la qual s'alertava que diversos encaputxats havien rebentat la porta d'entrada d'un saló de jocs per a accedir a l'interior. Dos vehicles policials van acudir al lloc i van sorprendre in fraganti els lladres, que van pujar ràpidament en un vehicle d'alta gamma negre que els esperava en marxa davant de la porta del citat local.

Els agents van tractar de tallar el pas a les dos direccions per a evitar que escaparen, però un dels atracadors va baixar i va buidar un extintor sobre un cotxe de la Policia, la qual cosa va provocar un núvol de pols que impedia veure per on es movien els sospitosos. Mentrestant, l'altre vehicle policial va poder alentir la fugida, la qual cosa va permetre l'arrest d'un dels presumptes delinqüents, malgrat que s'hi va oposar. La resta dels perseguits va aconseguir fugir.

També et pot interessar

stats