Detingut per intentar obrir la porta d'un avió durant un vol amb destinació a Alacant i pegar a dos tripulants

L'episodi va ocórrer la vesprada de dijous en un aparell de la companyia de baix cost EasyJet que havia eixit de l'aeroport londinenc de Gatwick

Un avió s'enlaira a l'aeroport d'Alacant en una imatge d'arxiu
Un avió s'enlaira a l'aeroport d'Alacant-Elx en una imatge d'arxiu / Morell (Efe)

Un home de 30 anys, de nacionalitat britànica, ha sigut detingut per, suposadament, tractar d'obrir la porta d'un avió en ple vol des de Londres a Alacant i per agredir a dos tripulants. Segons fonts de la investigació, l'episodi va ocórrer la vesprada d'este dijous en un aparell de la companyia de baix cost EasyJet que havia eixit de l'aeroport londinenc de Gatwick i que va arribar a Alacant-Elx vora les 21:25 hores.

Amb evidents signes d'embriaguesa, l'individu va intentar obrir la porta en diverses ocasions, situació que va propiciar moments de tensió dins de l'aeronau tant amb la resta de passatgers com amb els tripulants de vol, amb els quals va forcejar i va agredir, en dos casos.

Des de la torre de control, van avisar del que passava als agents de la secció Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil de l'aeroport internacional d'Alacant-Elx Miguel Hernández, que van esperar el britànic per a detindre'l en aterrar l'avió perquè havia posat en perill la integritat de l'aeronau i dels ocupants.

També et pot interessar

stats