Detingut a Mislata un home que viatjava en metro amb una arma de foc carregada

L'home va amenaçar els vigilants i va recórrer set parades abans que el reduïra un grup de joves, als quals presumptament va amenaçar

Vídeo editat amb les imatges gravades pel veïnat de la detenció / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Mislata (Horta Sud) han detingut un home que viatjava en el metro amb una arma de foc carregada i munició. Suposadament, va entrar a l'estació de l'Albereda de València sense pagar bitllet i amenaçant el personal de seguretat, que va alertar la Policia.

Va baixar set parades després, a l'estació de Mislata-Almassil i va marxar cap a un baix del carrer Tomàs Sanz, on suposadament va preguntar pistola en mà per una persona. Un grup de joves que hi havia al local, que s'usa com a gimnàs, van reduir per la força el pistoler, després que presumptament els amenaçara, i el van retindre fins que arribà la Policia.

À Punt ha tingut accés a les imatges de la detenció policial, que van gravar diversos veïns amb el mòbil. Mostren l'home desorientat i amb signes d'ebrietat. Tres agents participen en la detenció, en què l'home posa resistència, i rep una puntada de peu d'un quart policia. En un altre clip es poden comptar una desena de bales a terra, que suposadament portava l'individu.

Segons els agents, l'arma de foc funcionava perfectament i anava carregada amb sis projectils. L'home està acusat d'amenaces greus i tinença il·lícita d'armes. El jutjat d'instrucció 3 de Mislata s'ha fet càrrec de la investigació.

També et pot interessar

stats