El detingut per matar la parella a Calp es nega a declarar

Fulgencio ha explicat que l'arrestat "tornarà a ser interrogat" i, si no declara, "quan abandone l'hospital ho tornarà a intentar l'autoritat judicial".

VÍDEO | El detingut per matar la parella a Calp es nega a declarar

El detingut per matar la parella aquest dilluns a Calp (Marina Alta), que va ser operat a causa de les ferides que es va autoinfligir, es trobava en condicions de prestar declaració, però s'hi ha negat.

Així ho ha assegurat el delegat del govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, després de participar en un minut de silenci davant la seu de la delegació a València.

Fulgencio ha explicat que l'arrestat "tornarà a ser interrogat" i, si no declara, "quan abandone  l'hospital ho tornarà a intentar l'autoritat judicial".

El delegat també ha recordat que no hi havia denúncies prèvies per violència de gènere, encara que la filla sí que ha assegurat que s'havia produït alguna discussió "pujada de to". De fet, sembla que la parella havia discutit després d'haver participat en les celebracions del Dia Nacional de Bèlgica.

Fulgencio ha remarcat que l'assassinat de Rita suposa la sisena víctima de la violència de gènere a la Comunitat Valenciana fins ara enguany i la quarta a les comarques del sud. 

També et pot interessar