Detingut l’exboxejador Poli Díaz, acusat d'agredir la seua parella

La dona ha sigut traslladada a l'Hospital Insular de Gran Canària perquè reba atenció i es puguen documentar les lesions

Imatge d'arxiu de Poli Díaz
Imatge d'arxiu de Poli Díaz / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres a Las Palmas de Gran Canaria l’excampió d'Europa de boxa Poli Díaz, acusat d'haver donat una pallissa a la seua parella.

Díaz va ser arrestat després que una patrulla acudira a Zárate, el barri on resideix, alertada pels veïns, que van avisar el 091 que se sentien colps i una forta discussió en l'habitatge.

Una testimoni dels fets va informar la policia que havia vist la companya sentimental de l’exesportista eixir nua al carrer, mentre cridava que la seua parella li havia pegat.

La patrulla que va acudir al lloc va poder acreditar que la dona presentava blaus i que encara sagnava pels llavis.

Els agents van localitzar poc després Poli Díaz pels voltants de l'habitatge, sense que oposara resistència.

La dona ha sigut traslladada a l'Hospital Insular de Gran Canària perquè reba atenció i es puguen documentar les lesions.

Aquesta és la segona vegada en les últimes setmanes que Poli Díaz és detingut a Las Palmas de Gran Canaria. En l'anterior, l’exboxejador va ser arrestat i conduït a presó després d'acudir a comissaria a renovar el DNI, per orde d'un jutjat penal de Madrid, ja que no s'havia presentat a un judici en el qual se l'acusa d'un delicte de lesions.

També et pot interessar

stats