Detingut per l'assassinat de la parella a Águilas

L'home havia fugit i ha estat detingut aquesta matinada per agents de la Guàrdia Civil.

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil / Europa Press

Un home de 45 anys cercat per la Guàrdia Civil per l'assassinat a punyalades de la dona, de 41 anys d'edat, a Águilas (Múrcia), ha sigut detingut aquesta matinada per agents de la Guàrdia Civil.

Fonts pròximes al cas han confirmat que el presumpte autor del crim masclista, de qui no consten denúncies prèvies de la víctima per maltractament, va ser localitzat i arrestat després d'haver fugit en un turisme del domicili familiar, situat al carrer Tenor José Sánchez Galán de la població. Els fets van ocórrer sobre les 20.30 hores d'aquest dissabte, quan, per causes que s'estan investigant, el marit hauria assestat diverses punyalades a la seua esposa en el domicili conjugal.

El cos de la dona el van trovar els dos fills de la parella, d'uns 14 i 10 anys d'edat, quan van tornar a l'habitatge familiar. Un d'ells va avisar una patrulla de la Policia Local d'Águilas que hi havia pels voltants. La Guàrdia Civil va iniciar un dispositiu per a localitzar i detindre el fugit, arrest que finalment va tindre lloc a les 2:30 hores.

També et pot interessar

stats