Detenen un home com a presumpte autor de dues simulacions de delicte

L'arrestat hauria calat foc al seu cotxe i hauria denunciat un robatori que no havia tingut lloc mai, per incriminar l'exparella i persones del seu entorn

Imatge d'arxiu de la policia nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 42 anys, espanyol, com a presumpte autor de dos delictes de simulació de delicte, després de presumptament cremar el seu propi vehicle i incriminar la seua exparella, així com de denunciar haver sigut víctima d'un robatori amb violència, que realment no va tindre lloc, i identificar un home com un dels autors.

Els agents van iniciar la investigació després de l'incendi d'un vehicle el passat agost en un descampat d'un municipi de l'Horta. L'afectat va mostrar als agents una gorra que hi havia prop del turisme i una fotografia de l'exparella, on portava posada aquesta peça. A més, un presumpte testimoni dels fets va manifestar als policies que havia vist una dona calar foc al cotxe. 

Els agents van descobrir després que les manifestacions del testimoni eren falses, que realment no havia presenciat els fets i que era amic de l'afectat. També van esbrinar que el mateix amo del vehicle hauria originat l’incendi i hauria col·locat la gorra prop del lloc de l’incident.

Denuncia falsament un robatori amb violència

Els policies també van poder saber que el sospitós havia denunciat a la fi d'agost un suposat robatori amb violència. Pel que sembla, dos homes l’haurien abordat per l'esquena i l'haurien colpejat amb un bat de beisbol, per robar-li dos telèfons mòbils i una cadena d'or, entre altres efectes personals. La presumpta víctima va identificar un dels suposats autors, conegut de la seua exparella. No obstant això, els agents van descobrir que el fet no havia passat mai.

Per tot això, els investigadors han detingut l'home com a presumpte autor de dues simulacions de delicte. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats