Detingut a Gandia per agresssió sexual a la parella i per amenaçar-la de mort amb un ganivet

No era la primera ocasió que l’home, de 28 anys, protagonitzava un episodi violent contra la parella, segons confirmen fonts policials

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a Gandia (Safor) un home de 28 anys com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual i maltractaments en l'àmbit familiar, després de suposadament agredir sexualment la seua parella, a més d'amenaçar-la de mort amb un ganivet en un pis de la localitat.

La víctima, suposadament, havia estat patint maltractaments al llarg de la relació, amb insults i vexacions, segons apunten fonts policials. Però diumenge, a més de l'agressió sexual, l'home va manifestar la intenció de clavar-li un ganivet a l'abdomen.

Per aquests fets, els policies van detindre el sospitós com a un presumpte autor dels delictes d'agressió sexual i maltractaments a l'àmbit familiar.

L'arrestat, amb antecedents policials per fets semblants, ha passat a disposició judicial i se n'ha decretat l'ingrés a presó. A més, l’arrestat té una orde d'allunyament de la víctima.

El 016, un canal gratuït i confidencial per a demanar ajuda

Cal recordar que el telèfon 016 està a l'abast de les dones víctimes de violència masclista. És anònim, gratuït i confidencial. A més, atén tant les dones que pateixen qualsevol mena de violència masclista com les persones del seu entorn que volen informar-se sobre com ajudar-les.

També et pot interessar

stats