Detingut per furtar a Novelda un dècim que dies després va resultar premiat amb 125.000 euros

Al sospitós, que va sostraure el bitllet en un bar, l'han arrestat a la casa que es va comprar a Alzira amb el premi

Detingut per robar un dècim de loteria

La sort pot acabar sent una condemna, com acaba de comprovar el presumpte lladre que la Guàrdia Civil ha detingut a Alzira (Ribera Alta). La bossa que suposadament va furtar al descuit en un restaurant de Novelda (Vinalopó Mitjà) el passat 19 de desembre, contenia un dècim que, tres dies després, va resultar premiat amb el segon premi en el sorteig de Nadal: 125.000 euros.

Al lladre ja li havia tocat la loteria, perquè la bossa contenia 950 euros en efectiu, però també va voler cobrar el premi. Amb aquest es creu que va pagar la vivenda on els agents l'han detingut seguint, precisament, el rastre del dècim.

La propietària, que inicialment havia denunciat la sostracció de l'efectiu de la seua bossa, va ampliar la denúncia el mateix dia del sorteig, una vegada recuperada de l'impacte de saber que el dècim furtat havia resultat premiat.

El seguiment del registre de beneficiaris del dècim va portar a una vivenda Alzira que, segons s'ha comprovat, el sospitós hauria adquirit amb els diners cobrats del bitllet que presumptament havia sostret. L'home, de 52 anys i amb nombrosos antecedents per diferents delictes de furt, va ser detingut allí mateix, el passat 31 de maig, i ha quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de juí.

El detingut, captat per les càmeres de seguretat del bar, en el moment de sostraure la bossa que contenia el dècim
El detingut, captat per les càmeres de seguretat del bar, en el moment de sostraure la bossa que contenia el dècim / Guàrdia Civil

També et pot interessar

stats