Detingut a Elx el gerent de dos locals on feien massatges eròtics

Els locals s'anunciaven com a centres de massatges convencionals però les treballadores, algunes en situació irregular a Espanya, eren explotades sexualment.

La Policia Nacional ha detingut l'home acusat d'agredir sexualment una treballadora d'un dels dos locals on es feien presumptament massatges eròtics i treballs sexuals
La Policia Nacional ha detingut l'home acusat d'agredir sexualment una treballadora d'un dels dos locals on es feien presumptament massatges eròtics i treballs sexuals / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un empresari de nacionalitat espanyola de 45 anys, acusat d'agredir sexualment una treballadora d'un dels dos locals que regentava, on, a més, feien presumptament massatges eròtics i treballs sexuals. 

Per a fer-ho, el detingut hi tenia treballant diverses dones estrangeres, la majoria en situació irregular. A més, una de les dones va denunciar que l'havien obligada a mantindre relacions sexuals amb ell sense el seu consentiment. La situació d'aquestes dones i l'hermetisme per la por de possibles represàlies van dificultar la tasca policial. 

Els locals es publicitaven en diverses pàgines eròtiques. Arran d'això, va començar una investigació que no ha acabat amb la localització i detenció d'aquesta persona sinó que continua amb noves diligències per a localitzar més víctimes i tancar aquest i altres negocis similars, els quals, amagats sota l'aparença de negocis lícits, utilitzen víctimes en situacions de risc a les quals exploten sexualment. 

L'operació la va dur a terme la unitat contra xarxes d'immigració i falsedats documentals de la Brigada d'Estrangeria i Fronteres de la Comissaria d'Elx.

També et pot interessar

stats