Detingut l'home que va disparar contra una família rival en les festes de Montserrat

Va disparar dos tirs amb una pistola enmig d'una baralla en el barracó dels festers la vesprada de diumenge

La Guàrdia Civil vigila la zona del tiroteig a Montserrat

La Guàrdia Civil ha detingut a Llombai (Ribera Alta) un home de 33 anys com a presumpte autor dels tirs contra una família rival durant les festes del municipi veí de Montserrat en la vesprada de diumenge. La seqüència la van gravar diversos testimonis amb el mòbil. En les imatges, a les quals ha tingut accés À Punt, el presumpte autor apunta i dispara amb una pistola en dues ocasions abans d'anar-se'n del barracó dels festers, una zona d'envelats amb barres de bar en la qual també es produeixen colps i s'hi veu com un home agredeix una dona. Cap dels projectils va impactar en les persones presents, segons ha confirmat la Guàrdia Civil.

El dispositiu de seguretat es va iniciar diumenge passat quan, prop de les 19:00 hores, agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local van ser informats d'una baralla entre dues famílies que hi havia en la via pública i en plenes festes del municipi.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, la major part de les famílies i el suposat autor dels tirs se n'havien anat, motiu pel qual la Guàrdia Civil va iniciar una investigació que ha donat com a resultat la identificació de tots els participants i l'aclariment dels fets.

Els agents han localitzat un projectil, però mantenen el cas en fase d'investigació amb l'objectiu de localitzar l'arma.

El detingut, que ha sigut acusat d'un delicte greu d'amenaces i un altre de tinença il·lícita d'armes, ha passat a la disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Picassent.

També et pot interessar

stats