Detingut després d'atracar la mateixa tenda dues vegades en una setmana a Rojals

L'home ha quedat en llibertat amb càrrecs per dos delictes de robatori amb violència i intimidació

Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la policia nacional / Europa Press

Un home de 48 anys ha sigut detingut a Sant Fulgenci (Baix Segura) després d'atracar la mateixa tenda de Rojals (Baix Segura) dues vegades en menys d'una setmana. Segons ha informat la Guàrdia Civil, els agents van rebre el passat 6 d'agost un avís que s'estava produint un atracament en una tenda 24 hores a la localitat de Rojals; no obstant això, quan arribaren a l'establiment, l'autor havia fugit en un ciclomotor.

La víctima va descriure amb tota mena de detalls l'agressor, que a punta de navalla havia pres els diners de la recaptació de l'establiment, per la qual cosa els agents van iniciar una batuda pels voltants recaptant dades entre possibles testimonis convençuts que podia caminar a prop.

Durant aquesta ràpida investigació, els agents van comprovar que es tractava de la mateixa persona que cinc dies abans, l'1 d'agost, havia comés un altre atracament en el mateix establiment, al mateix temps que també van esbrinar que poques hores abans de cometre aquest últim atracament, havia estat en un altre establiment del qual havia marxat sense abonar la consumició.

Una hora després, la Guàrdia Civil d'Almoradí va localitzar l'home a sa casa al municipi de Sant Fulgenci. Ha sigut detingut per dos delictes de robatori amb violència i intimidació. Es tracta d'un home de 48 anys amb antecedents. Després de ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 de Torrevella, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar

stats