El detingut per la desaparició de la dona de Terrassa confessa el crim

El cadàver de la dona, desapareguda des de feia 10 mesos, estava soterrat en el jardí de la casa on convivien.

El detingut per la desaparició de la dona de Terrassa confessa el crim
El detingut per la desaparició de la dona de Terrassa confessa el crim

L’exparella de Mònica Borrás ha confessat el crim després que els Mossos hagen trobat el cadàver de la dona, desapareguda des de fa 10 mesos, soterrat al jardí de la casa on vivien els dos a pesar d'estar separats. 

Els Mossos d’Esquadra van localitzar el cadàver a la casa de Terrassa amb l’ajuda d’un georadar i van detindre la seua exparella per la suposada vinculació amb la desaparició de la dona l’agost de 2018.

Una vegada localitzat el cadàver, els forenses li practicaran l’autòpsia per a determinar si el cos es correspon amb el de la dona, i  les causes de la mort.

L’escorcoll de l’habitatge, ordenat pel jutjat de violència sobre la dona número 1 de Terrassa, es va fer dimecres amb la presència del detingut i no va ser fins la vesprada quan, finalment, es va localitzar el cadàver de la víctima.

La desaparició de Borràs, de 49 anys, va ser denunciada a Terrassa l’agost de 2018 per l’ara detingut, un fet que va motivar que els Mossos d’Esquadra obriren una investigació amb la finalitat de localitzar-la i difongueren la seua fotografia i la descripció física de la dona, al temps que apel·laven a la col·laboració ciutadana.

La dona, quan va ser vista per última vegada amb vida, no portava ni bossa, ni telèfon ni documentació i tampoc constava que utilitzara el seu vehicle, la qual cosa va fer pensar als Mossos d’Esquadra que podia tractar-se d’una desaparició en contra de la seua voluntat.

En cas de confirmar-se oficialment que es tractara d’un cas de violència masclista, la xifra de dones assassinades per les seues parelles o exparelles des que es tenen registres en 2003 ascendiria a 1.001.

També et pot interessar

stats