Detingut el causant d'un accident amb dos ferits a Borriana per conduir borratxo i sense carnet

El conductor que provocà l'accident resulta il·lés, mentre que el de l'altre vehicle va ser ingressat en la unitat de vigilància intensiva de l'Hospital de la Plana

Imatge del sinistre a Borriana
Imatge del sinistre a Borriana / Europa Press

La Policia Local de Borriana ha detingut a un home de 35 anys, i veí d'aquest municipi, com a presumpte causant de l'accident de circulació que ha ocorregut al voltant de les 21:13 hores d'aquest diumenge en l'avinguda Jaime Chicharro, a l'altura de l'avinguda de la Unió Europea. Suposadament l'home conduïa sota els efectes de begudes alcohòliques, amb l'autorització administrativa suspesa i amb la inspecció tècnica de vehicles caducada.

El cotxe del detingut, que circulava en sentit al port de Borriana, xocà contra un altre turisme ocupat per dues persones, que circulava en altra direcció en l'eixida d'una redona.

Els ocupants de l'altre vehicle van haver de ser atesos per un SAMU i un suport vital bàsic de la Conselleria de Sanitat, segons ha informat l'Ajuntament de Borriana en un comunicat.

Després de ser atesos en el lloc de l'accident, els ocupants d'aquest vehicle, dos homes veïns de Borriana de 24 i 37 anys, van ser traslladats per mitjans sanitaris a l'Hospital de la Plana, el conductor del turisme amb ferides greus, per la qual cosa ha calgut ingressar-lo en la Unitat de Vigilància intensiva.

L'altre ferit presentava ferides aparentment de caràcter menor, mentre que el conductor del turisme presumptament causant de l'accident va resultar il·lés.

Al lloc dels fets, per tractar-se de via de competència municipal, es van desplaçar diverses unitats de la Policia Local de Borriana, entre elles l'equip d'Atestats i Investigació d'Accidents.

Després de la pràctica de les primeres actuacions per part dels agents, la Policia Local va detindre l'home per la presumpta comissió d'un delicte de lesions comés per imprudència greu, mitjançant la utilització d'un vehicle de motor, i dos delictes contra la seguretat viària.

També et pot interessar

stats