Detingut a Benidorm un home per transportar 121 plantes de marihuana en un camió

El detingut va ser interceptat en un control i els agents van detectar una “olor forta” dins del vehicle

Les 121 plantes de marihuana incautades a un home en Benidorm
Les 121 plantes de marihuana confiscades a un home a Benidorm / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dijous a Benidorm (Marina Baixa) un home de 49 anys que transportava en el camió 121 plantes de marihuana ocultes en una caixa precintada de grans dimensions.

El conductor va ser interceptat en un control policial rutinari establit aleatòriament en una de les avingudes principals de la localitat, quan els agents van comprovar que de l'interior del camió provenia “una olor forta de marihuana”. El conductor va manifestar que es devia al fet que havia estat consumint marihuana i l'aroma s’havia quedat impregnat. També va entregar de manera voluntària una bosseta amb diversos cabdells de marihuana. 

No obstant això, la Policia Nacional es va adonar que l'olor era “massa intens” per a haver sigut originat per aquella “ínfima” quantitat de substància estupefaent, per la qual cosa van decidir inspeccionar el vehicle “més exhaustivament”.

Després d’obrir la caixa sospitosa, els agents van descobrir a l'interior les 121 plantes, i el van detindre com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut ja ha passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Benidorm.

També et pot interessar

stats