Detingut a Benidorm per gravar trobades sexuals amb dones a sa casa amb càmera oculta

La seua última parella va descobrir dos mòbils i un dispositiu USB on tenia gravades trobades íntimes amb altres dones i amb ella mateixa, sense que hi hagués donat l'autorització

Vehicle policial a Benidorm
Vehicle policial a Benidorm / Policia Nacional

Un home de 33 anys ha sigut detingut a Benidorm per gravar amb una microcàmera oculta al saló de casa, i sense consentiment, les trobades sexuals que va mantindre amb cinc dones.

Segons la Policia Nacional, al detingut se li atribueixen delictes de descobriment i revelació de secrets arran de la denúncia presentada per la seua última parella.

La dona va descobrir a la casa del detingut dos mòbils i un dispositiu d'emmagatzematge USB on tenia gravades diverses trobades íntimes amb altres dones —a les quals va reconéixer— i amb ella mateixa, sense que hi haguera donat cap tipus d'autorització.

Esta última víctima es va desplaçar a Madrid, on va posar una denúncia a la comissaria del Cos Nacional de Policia, i va contar que el detingut li havia explicat que tenia eixa microcàmera al saló exclusivament per a controlar el gos.

Els agents van localitzar les altres quatre dones i estes van manifestar que no sabien que havia gravat les trobades sexuals i, per tant, van negar haver-ho consentit.

També et pot interessar

stats