Detingut per apunyalar un jove a Benifaió el dia de Nadal

Després de mantindre una acalorada discussió amb un conegut en les proximitats d'un local d'oci, li va assestar tres punyalades a l'esquena

Un agent de la Guàrdia Civil al costat del seu vehicle
Un agent de la Guàrdia Civil al costat del seu vehicle / Efe

La Guàrdia Civil de València ha detingut a Almussafes a un home de 25 anys per assestar suposadament tres punyalades per l'esquena a un altre jove a Benifaió després de mantindre una discussió el passat 25 de desembre.

Els fets es van produir en les proximitats d'un local d'oci, quan un jove veí del poble, després de discutir amb un conegut, va rebre tres punyalades amb un ganivet de grans dimensions.

La víctima va ser assistida, en primera instància, per agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Benifaió. Minuts després, va arribar al lloc dels fets un equip de SAMU que va traslladar el jove a l'Hospital de la Ribera a Alzira.

La Guàrdia Civil va desplegar un dispositiu de cerca per a detindre de l'autor dels fets, ja que els indicis indicaven que era molt possible que haguera fugit del municipi. Finalment, el 3 de gener, el va detindre a Almussafes per un delicte de lesions.

Les diligències i el detingut han sigut posats a la disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Carlet.

També et pot interessar

stats