Detingut per amenaçar els vianants de Llocnou de Sant Jeroni amb una arma d’aire comprimit

El jutjat investiga l’home, de 35 anys, com a un presumpte autor de desordes públics

Arma llarga amb què el detingut va amenaçar els vianants i els guàrdies civils des de la finestra
Arma llarga amb què el detingut va amenaçar els vianants i els guàrdies civils des de la finestra / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 35 anys a Llocnou de Sant Jeroni per amenaçar des de la finestra la gent que passava pel carrer amb una arma llarga d’aire comprimit. El jutjat de Gandia l’investiga ara com a autor d’un presumpte delicte de desordes públics.

El veïnat va cridar els agents, alertats perquè escoltaven una discussió en l’interior d’una vivenda. Quan van arribar, van veure com un home estava tirant pamflets religiosos al carrer i els familiars van explicar als agents que l'home patia esquizofrènia i que, des de feia un temps, no es prenia la medicació, la qual cosa li estava provocant brots ocasionals.

L'home que han arrestat va desatendre les reiterades ocasions en què els agents li van demanar que baixara al carrer i va continuar apuntant-los des de la finestra, en aquesta ocasió amb una arma llarga amb trípode i mira telescòpica, i va començar a insultar i amenaçar als que passaven pel carrer.

Després d’una bona estona de mediació i d’establir un dispositiu de seguretat per a evitar que ningú resultara ferit, els agents finalment el van convéncer perquè baixara voluntàriament al carrer, on els guàrdies civils li van retirar l’arma llarga que portava, així com una altra de curta, les dues d’aire comprimit. Així mateix, els familiars van entregar als agents diverses armes blanques que l’home tenia a casa. 

També et pot interessar

stats