Detingut per amenaçar l'exparella i cremar-li la porta

La dona hauria rebut diversos àudios amenaçadors del suposat agressor moments abans d’originar el foc

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta

Un home de 37 anys ha sigut detingut en un municipi de la província de València després de cremar la porta del domicili de l'exparella, a la qual havia amenaçat prèviament, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia. Al detingut, amb antecedents policials, l'han acusat d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. 

Els fets van ocórrer durant la matinada de dimecres, quan la dona hauria rebut diversos àudios en el telèfon mòbil procedents de l'exparella, en els quals presumptament la insultava i l'amenaçava. En un d'aquests missatges l’home hauria afirmat que li cremaria la casa.

La víctima estava a casa de sa mare quan va rebre els missatges, i l'endemà va saber que li havien cremat la porta del domicili. Així mateix, l'exparella també havia trencat el vidre del portal d'accés a l'edifici de la mare, que s'hi havia acostat per a buscar-la.

A continuació, els agents van localitzar el sospitós, que immediatament va reconéixer que era l'autor dels fets. El van detindre i el van posar a disposició judicial.

També et pot interessar

stats