A presó per envestir a Alzira el cotxe de l'exparella, de la qual tenia una orde d'allunyament

L'home, de 29 anys i amb antecedents policials, va abordar la víctima a l'eixida del domicili

El telèfon gratuït 016 no apareix a la factura però cal esborrar-lo del registre de cridades del mòbil
El telèfon gratuït 016 no apareix en la factura però cal esborrar-lo del registre de cridades del mòbil / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira un home de 29 anys després d'envestir en diverses ocasions amb el seu cotxe el vehicle en el qual circulava l'exparella, de la qual té una orde d'allunyament en vigor.

Els fets es remunten al migdia del passat 29 d'abril. Presumptament, l'home va interceptar la dona a l'eixida del domicili, quan acabava d'entrar al cotxe. Suposadament, va intentar obrir la porta per la força i com que no ho va aconseguir va iniciar una persecució amb el seu turisme. 

Durant el trajecte, l'agressor va envestir en diverses ocasions el cotxe de la dona, que presenta danys en la part dreta i posterior i li va trencar el retrovisor.

La víctima va aconseguir baixar del vehicle i refugiar-se en el domicili, des d'on va demanar ajuda a uns veïns, que van alertar les autoritats.

L'home va abandonar el lloc dels fets, però va ser detingut poc després acusat d'un delicte de maltractaments en un cas de violència de gènere i de trencament de condemna. L'arrestat, que té antecedents policials, ha ingressat a la presó després de prestar declaració judicial.

També et pot interessar

stats