Detingut a Altea un fugitiu buscat per Polònia per tràfic de drogues i organització criminal

L'home, de 45 anys, ha passat a disposició del jutjat central d'instrucció de guàrdia de l'Audiència Nacional que ha decretat l'ingrés en presó sense fiança

El fugitiu ha sigut detingut en un control de trànsit
El fugitiu ha sigut detingut en un control de trànsit / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha arrestat a Altea un home de 45 anys buscat per les autoritats poloneses per delictes de tràfic de drogues i organització criminal.

Al detingut, se li imputa a més el delicte de falsedat documental, per identificar-se davant dels agents amb un document fals, segons ha informat l'Institut Armat.

La detenció es va produir el dia 22 d'abril quan els agents van detindre un vehicle que va despertar les sospites mentre feien un dispositiu de seguretat ciutadana en Altea.

La patrulla li va sol·licitar la documentació i va comprovar que un dels documents no complia amb les mesures de seguretat i que era fals, per la qual cosa van detindre el sospitós per un delicte de falsedat documental.

Les comprovacions realitzades, després de contactar amb diferents policies europees, van permetre determinar la vertadera identitat del detingut, un home de 45 anys i de nacionalitat polonesa.

A més, van comprovar que, sobre el detingut, pesava una orde europea de detenció i lliurament provinent de Polònia, per la comissió de diferents delictes, entre estos, organització criminal i tràfic de drogues.

El detingut ha passat a disposició del jutjat central d'instrucció de guàrdia de l'Audiència Nacional, que ha decretat l'ingrés en presó sense fiança.

També et pot interessar

stats