Detingut a Almassora per agredir i retindre la seua parella

El presumpte agressor havia tirat una botella d'aigua freda per damunt a la víctima i li havia esgarrat la roba.

Les trucades al número d'atenció a les vìctimes de violència masclista (016) no apareixen en la factura, però si s'han d'esborrar del registre del telèfon
Les trucades al número d'atenció a les vìctimes de violència masclista (016) no apareixen en la factura, però si s'han d'esborrar del registre del telèfon

La Policia Local d'Almassora, a la Plana Alta, ha detingut un home de 40 anys per agredir, amenaçar i retindre la seua parella, una dona de 27, durant tot el dia al domicili que comparteixen amb un nadó de cinc mesos.

La víctima va telefonar al 112 per a demanar auxili i una patrulla de seguretat ciutadana va desplaçar-se fins al domicili, on van haver d'insistir perquè la víctima els obrira la porta.

Els agents van trobar la dona amb la roba esgarrada i completament banyada, i els va explicar que l'home, que es trobava a la casa quan arribaren, li havia tirat per damunt una botella d'aigua freda.

A més, comprovaren que el pantaló que duia li l’havia esgarrat, segons el relat de la dona, amb un ganivet d'uns 20 centímetres de fulla que hi havia a l'interior de la casa.

Davant de la magnitud de la violència exercida, els agents activaren el protocol Viogen de protecció de víctimes. El presumpte agressor va ser detingut i entregat a la Guàrdia Civil per a passar a disposició judicial més tard.

Després d'haver rebut l'assistència corresponent, la dona ha continuat en casa amb el nadó.

També et pot interessar

stats