Detingut a Alfafar un corredor d'assegurances acusat d'estafar més de 20 clients

Contractava pòlisses que després cancel·lava apropiant-se de les primes, i realitzava operacions fraudulentes amb les dades.

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil / Arxiu

Agents de la Guàrdia Civil d'Alfafar han detingut un home de 47 anys acusat d'estafar més de 20 clients, alguns dels quals s'han vist implicats en fins a 15 pòlisses diferents sense saber-ho. A l'acusat, que ja ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 12 de València, se li atribueixen 22 delictes d'usurpació d'identitat i de falsedat documental, 12 d'estafa i tres d'apropiació indeguda.

El detingut presumptament contractava pòlisses a clients que, després, cancel·lava apropiant-se de les primes que li abonaven, i usava les seues dades sense el seu consentiment per a realitzar altres operacions fraudulentes. Només l'any 2019 s'ha certificat que les estafes superen els 12.000 euros.

El detingut, corredor en exclusiva per a una important asseguradora, suposadament donava d'alta pòlisses dels seus clients i els cobrava les primes. Els imports que cobrava en mà o en un compte d'una societat instrumental que ell controlava mai arribaven a l'asseguradora, per la qual cosa les pòlisses eren cancel·lades.

També et pot interessar

stats