Detingut a Albatera després de degollar el seu oncle amb un ganivet

La principal hipòtesi, segons testimonis, és que el nebot, de 32 anys, i la víctima, de 39 anys, mantenien desavinences prèvies entre ells

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil / Europa Pres

La Guàrdia Civil ha detingut en Albatera un home de 32 anys per presumptament matar aquest dilluns amb un ganivet de grans dimensions el seu oncle, de 39 anys. La principal hipòtesi, segons testimonis, és que tots dos homes mantenien desavinences prèvies entre ells.

Els fets van ocórrer al domicili familiar i el crim va ser descobert al voltant de les 12:45 hores per un parent que resideix al mateix domicili i que va trobar taques de sang a la porta quan hi tornava de fer unes compres.

Aquesta persona va avisar un altre familiar abans d'entrar-hi i, una vegada dins, tots dos van trobar al presumpte homicida netejant els rastres de sang que hi havia a terra i la víctima, ja morta, en una de les habitacions.

En aquest moment, van avisar la Policia Local d'un possible homicidi. Els agents van confirmar que un home havia causat suposadament la mort d'un altre mitjançant l'ús d'una arma blanca per causes que encara s'investiguen.

El presumpte autor és nebot de la víctima i convivien amb altres persones al domicili. L'agressor va ser detingut pels agents de Policia Local al lloc dels fets per un presumpte delicte d'homicidi.

L'equip de la policia judicial d'Almoradí ha obert una investigació i continua amb les diligències. 

També et pot interessar

stats