Detingut a Albaida un motorista que circulava sense carnet i amb una requisitòria per atropellament

El conductor portava més de dos quilos d'haixix a la moto

El detingut ara també s'enfronta a delictes contra la seguretat viària i de tràfic de drogues
El detingut ara s'enfronta a delictes contra la seguretat viària i de tràfic de drogues / Guardia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut a Albaida (Vall d’Albaida) el conductor d'una motocicleta per conduir sense permís per haver perdut tots els punts del carnet i transportar 2,5 quilos d'haixix. A més, el detingut tenia una requisitòria judicial provinent del jutjat d'instrucció número 1 de Bilbao per la seua implicació en un atropellament l'estiu passat, segons ha informat l'Institut Armat.

Després d'entrevistar el conductor, i de comprovar els seus antecedents, els agents registrar el buit davall el sellí de la motocicleta, on van localitzar cinc paquets de 250 grams d'haixix, 42 bellotes d'haixix, una cadena amb gran quantitat d'or groc i 2.680 euros en metàl·lic.

Al detingut, un home de 42 anys de nacionalitat espanyola, se li atribueixen els delictes de tràfic de drogues, delicte contra la seguretat viària per conduir amb pèrdua de vigència de permís de conducció i requisitòria judicial del jutjat d'instrucció número 1 de Bilbao. Les diligències han sigut entregades al jutjat de primera instància i instrucció número 3 d'Ontinyent (Vall d’Albaida).

També et pot interessar

stats