Detingut per agredir i intentar estrangular una jove de 21 anys en el seu domicili a Paterna

El detingut, de vint-i-sis anys, és un conegut delinqüent de la zona i té vigents catorze casos per assumptes de violència contra la dona respecte de set o huit dones diferents

Vehicle de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC
Vehicle de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Un home de 26 anys ha sigut detingut per agredir i intentar estrangular una jove de 21 anys en un domicili de Paterna, on els policies han trobat la xica a l'interior del canapé d'un llit. Els agents de la Policia Local de Paterna han acudit a l'habitatge, situada en el barri de la Coma, després de rebre l'avís d'uns veïns sobre una dona molt espantada que afirmava que l'anaven a matar.

El detingut és un conegut delinqüent de la zona i té vigents catorze casos per assumptes de violència contra la dona respecte a set o huit dones diferents. Dues unitats s'han desplaçat al domicili i, encara que en un primer moment l'home s'ha negat a obrir la porta, finalment ha permés el pas als agents, que han començat a registrar l'habitatge per a localitzar la xica. Quan estaven a punt d'anar-se'n perquè no havien trobat la dona, un dels agents ha vist un llit que tenia un canapé, a l'interior del qual han localitzat la jove, terroritzada, segons les fonts. La jove, que presentava hematomes, ha sigut traslladada a un centre sanitari per a ser atesa. El detingut roman en els calabossos de la Policia Nacional de Paterna i s'ha fet càrrec de la investigació de l'agressió la Unitat d'Atenció a la Família i Dona.

També et pot interessar

stats