Detingut per abandonar un bebé de tres mesos en un cotxe i fugir amb una bicicleta robada

Després de comprovar l'estat de salut del bebé, els Serveis Socials l'han entregat a l'avi matern, mentre que el pare ha passat a disposició judicial

Bicicleta professional furtada
Bicicleta professional furtada / Guàrdia Civil / EuropaPress

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 35 anys per un delicte d'abandó de menor i un altre de robatori a Toledo. El detingut va deixar el fill de només tres mesos a l'interior d'un vehicle mentre fugia dels agents que el seguien per haver furtat una bicicleta professional valorada en 8.000 euros.

La Guàrdia Civil ha informat que el mes de febrer passat es va denunciar el robatori d'una bicicleta d'alt rendiment que s'utilitza per a competicions contrarellotge en un pàrquing de Madrid.

A través de les xarxes socials es va comprovar que aquesta bicicleta es trobava a la zona de Seseña (Toledo). Tot seguit, l'àrea d'investigació de la Guàrdia Civil d'aquesta localitat es va posar mans a l'obra i finalment va aconseguir identificar la persona que usava la bicicleta pel municipi: un home de 35 anys amb nombrosos antecedents delictius.

Aquest mes d'octubre els investigadors, en col·laboració amb un agent del Cos Nacional de Policia Judicial de Madrid, van localitzar una bicicleta semblant a la denunciada en una botiga d'esports, on l'havien portada per a fer-li algunes reparacions. El denunciant va confirmar que era la seua i així va poder recuperar-la.

Mentrestant, els agents van veure el delinqüent pels voltants de la botiga. Quan el lladre va saber que l'havien descobert, va arrancar a córrer i en la fugida va perdre una bossa. Dins d'ella, els agents van trobar les claus del vehicle, van procedir a obrir-lo i van descobrir en l'interior un bebé de tres mesos plorant en la cadira portabebés.

Després de comprovar que l'estat de salut del bebé era bo, els Serveis Socials el van entregar a l'avi matern i el progenitor va passar a disposició judicial.

També et pot interessar

stats