Detingudes tres persones acusades de cultiu il·legal de marihuana en narco-xalets a la Plana

La policia ha intervengut 110 quilos de marihuana, material per al cultiu d'aquesta i un vehicle de gamma alta, entre altres

EuropaPress 4415255 marihuana intervenida
Imatge de la marihuana intervinguda / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut tres per persones per, suposadament, utilitzar un xalet per a cultivar marihuana. A més, els detinguts estaven preparant una nau industrial per a augmentar la producció, on també guardaven vehicles robats.

En total s'han intervingut més de 110 quilos de marihuana, un vehicle de gamma alta, una furgoneta, dues motocicletes furtades (que s'han tornat als propietaris), diners en efectiu, material per al cultiu de marihuana, munició, una armilla antibales i tres mòbils de gamma alta.

Després de mesos d'investigació i tres entrades i escorcolls, es va determinar que els detinguts usaven diverses vivendes de Castelló de la Plana i Borriol (Plana Alta), de les quals ells o familiars eren propietaris, per al cultiu il·legal de marihuana.

En dos habitatges registrats més es va trobar sales condicionades i material per al cultiu de marihuana. A més, la policia va localitzar una nau en un polígon industrial d'Almassora, on els investigadors estaven preparant una altra sala per al cultiu de marihuana a gran escala amb equips d'alta potència i molt de material d'il·luminació i ventilació, així com una caixa amb 500 grams de marihuana.

També et pot interessar

stats