Detingudes sis persones per agressions indiscriminades durant la festa de Sant Joan a Benicàssim

Se'ls acusa de delictes de lesions i robatori amb violència en diferents zones de la localitat

Celebració d'una nit de Sant Joan, en una imatge d'arxiu
Celebració d'una nit de Sant Joan, en una imatge d'arxiu / Shutterstock

La Guàrdia Civil ha detingut sis persones per la suposada implicació en diversos fets delictius -lesions i robatori amb violència- comesos en diferents zones de la localitat de Benicàssim la passada nit de Sant Joan, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

La primera de les víctimes circulava amb un patinet elèctric quan aquestes persones van envair el carril bici que utilitzava i, sense creuar paraula, el colpejaren i, com a conseqüència, l'hagueren de traslladar a l'hospital. La segona agressió dels ara detinguts va consistir a increpar i colpejar un home que anava acompanyat de la parella fins a fracturar-li el nas.

En el tercer cas, la víctima es va trobar amb els tres presumptes agressors que estaven destrossant-li la bicicleta i, després de recriminar-los aquesta acció, va ser agredit violentament i va patir fractura de mandíbula, per la qual cosa va haver de ser traslladat a l'hospital per a ser-hi assistit de les ferides.

En aquesta actuació els guàrdies civils van detindre la mateixa matinada tres homes, un d'ells menor d'edat, implicats en els fets anteriorment relatats, com a presumptes autors de tres delictes de lesions.

Així mateix, la Guàrdia Civil va detindre també un altre home de 42 anys per una agressió que es va produir a l'interior d'un establiment de la mateixa localitat. En aquest cas un jove va rebre una punyada al nas que li va provocar una fractura, per la qual cosa va ser atés pels serveis sanitaris.

Robatoris amb violència

La mateixa matinada a més, la Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Policia Local de Benicàssim, van detindre dos homes de 19 i 20 anys per la comissió de diversos delictes de robatori amb violència en la zona de la platja.

Els dos implicats van esgrimir botelles de cristall per a amenaçar a menors d'edat i sostraure'ls els efectes personals, entre ells un patinet elèctric, un altaveu portàtil, un telèfon mòbil amb carregador, una motxilla i altres estris. Els guàrdies civils van poder recuperar els efectes sostrets, que van ser retornats als seus propietaris.

També et pot interessar

stats