Detingudes dues persones 'in fraganti' quan robaven en un habitatge a València

Es van amagar en una de les habitacions per a evitar ser descoberts per la policia

Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Nacional / Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home i una dona de 29 i 34 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els policies els van localitzar in fraganti quan es trobaven robant a l'interior d'un habitatge de la capital del Túria.

Els fets han ocorregut aquest diumenge al voltant de les 22:00 hores, en una casa situada al districte Marítim. Després de comprovar l'exterior de l'habitatge, els agents van cridar en repetides ocasions avisant que es tractava de la policia. Aleshores hi va acudir el propietari de la casa, qui va manifestar que una veïna li havia avisat que havia vist un home i una dona entrar al domicili amb llanternes.

El propietari va obrir els agents la porta posterior, atés que la principal es trobava bloquejada. El pany de la porta d'entrada estava fracturat i, després de comprovar l'interior, que estava regirat, els han localitzat ocults en una de les habitacions.

Els policies, a més, han trobat a l'interior de la motxilla de la sospitosa un rellotge de corda antic, que l'amo de l'habitatge ha reconegut com a propietat de la seua mare. També han localitzat en la motxilla de l'home un enformador amb mànec de fusta, que ha sigut intervingut.

Els arrestats, tots dos amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats