Detingudes dues persones a Elx que distribuïen cocaïna rosa i altres drogues

Aquest estupefaent és potencialment més perillós que la cocaïna blanca per l'alt nivell d'addicció i tenia un valor de 30.000 euros en el mercat negre

Material intervingut pels agents durant l'operació, on es pot vore la "cocaïna rosa"
Material intervingut pels agents durant l'operació, on es pot veure la cocaïna rosa / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx (Baix Vinalopó) un home i una dona de 29 i 30 anys respectivament per delictes relacionats amb el tràfic de drogues i la tinença il·lícita d'armes.

El matrimoni ara detingut es dedicava presumptament a la venda i distribució de cocaïna, marihuana i una nova droga de disseny, denominada tusi o cocaïna rosa. La quantitat intervinguda d'aquest estupefaent, potencialment més perillós per l'alt nivell d'addicció, tenia un valor de 30.000 euros al mercat negre.

Durant les investigacions se'ls ha escorcollat el vehicle, on s'han localitzat 4.500 euros fraccionats en bitllets, presumptament procedents del tràfic il·lícit de drogues.També s'han escorcollat els habitatges dels detinguts, situats en les poblacions de Bigastre i Catral (Baix Segura), una de les quals amb moltes mesures de seguretat i càmeres per a tindre un control total del perímetre exterior. L'interior s'havia dissenyat per a albergar una plantació de marihuana a gran escala i tota la instal·lació estava connectada il·legalment al fluid elèctric.

En el registre de l'altre habitatge s'han localitzat i intervingut 300 grams de cocaïna rosa, set més de cocaïna, dues pistoles de 9 mm i 148 cartutxos, un puny americà, una pistola elèctrica Taser, una navalla de grans dimensions, una escopeta d'aire comprimit, diversos útils relacionats amb el pesatge i el tall de la substància estupefaent i 1.200 euros en efectiu.

Les dues persones detingudes han passat a disposició judicial i se n'ha decretat l'ingrés a la presó d'una.

També et pot interessar

stats