Detinguda una parella a Elx per utilitzar la filla de 14 anys per a distribuir droga

Els detinguts utilitzaven el domicili, on vivien amb els tres fills, menors d’edat, com a narcosala.

Els detinguts utilitzaven el domicili, on vivien amb els tres fills, menors d’edat, com a narcosala
Els detinguts utilitzaven el domicili, on vivien amb els tres fills, menors d’edat, com a narcosala / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx una parella, un home de 35 i una dona de 37 anys, que utilitzava la filla de 14 anys com a correu per a distribuir la droga que venien als clients. Els detinguts utilitzaven el domicili, on vivien amb els seus fills de 14, 4, i 2 anys, com a narcosala.

Una patrulla de la Brigada de Seguretat Ciutadana va descobrir el negoci dels detinguts quan va acudir a l’edifici on residien per a localitzar un altre veí que havia fugit de la justícia.

Els agents, quan se n’anaven de l’immoble perquè el fugit no es trobava a sa casa, van es van adonar que una xiqueta eixia d’un altre domicili i feia el lliurament d’un paquetet blanc a un toxicòman mentre que aquest donava a la menor un bitllet.

Després de veure la transacció, la dotació va retindre la menor i junt amb una altra patrulla, van pujar al domicili des del qual l’havien vista eixir i que la parella utilitzava com a narcosala per al consum dels clients.

A l’interior del domicili es trobaven, a més, un toxicòman que acabava de consumir la droga comprada.

Els agents van procedir a la detenció de la parella, que ha sigut posada a la disposició del jutjat de guàrdia acusada d’un delicte de tràfic de drogues. Així mateix, van traslladar la menor a les dependències policials per a posar-la a la disposició de la Fiscalia de Menors.

També et pot interessar

stats