Detinguda una fugitiva colombiana que dirigia un prostíbul a Elx

Viviana Andrea Vallejo figurava en la llista dels deu fugitius més buscats per la Policia Nacional i Europol i l'han arrestada a l'Equador

Viviana
Viviana Vallejo pertanyia a una organització criminal internacional que portava dones des de Colòmbia a Espanya per a prostituir-les / Europol

Viviana Andrea Vallejo, una fugitiva colombiana que figurava en la llista dels deu més buscats per la Policia Nacional i Europol, ha sigut detinguda a l'Equador per suposats delictes de tràfic d'éssers humans amb finalitats sexuals, tràfic de drogues i blanqueig de capitals.

La pròfuga pertanyia suposadament a una organització criminal internacional que portava dones des de Colòmbia a Espanya per a prostituir-les en condicions abusives en un habitatge d'Elx, gestionat per ella.

Les dones havien d'estar disponibles 24 hores al dia, els set dies de la setmana, sense dret a cap descans. Suposadament, oferia a les víctimes viatjar a Espanya a canvi de 1.500 euros, quantitat que havien de retornar exercint la prostitució.

Una vegada a Espanya, traslladaven les dones a un pis a Elx on havien d'exercir la prostitució en condicions abusives. En arribar els deien que el deute contret amb l'organització ascendia a 3.000 euros.

Agents policials de l'Equador van arrestar la fugitiva divendres a la ciutat equatoriana de Machala gràcies a una investigació conjunta amb les policies espanyola i colombiana. S'ha convertit en la quarta persona d'aquesta llista que ha sigut detinguda, segons informa la Direcció General de la Policia.

També et pot interessar

stats